جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

آموزش جوجه کشی بلدرچین و تمامی نکاتی که باید بدانید

جوجه کشی بلدرچین

در این مقاله به آموزش جوجه کشی بلدرچین می‌پردازیم. در سال‌های اخیر کسب‌وکارهایی مانند پرورش طیور از رونق بسیار زیادی برخوردار بوده و افراد زیادی هم در این راه اقدام به سرمایه‌گذاری کرده‌اند. اما متاسفانه شاهد هستیم به دلیل نداشتن اطلاعات کافی، این سرمایه‌ها نیست و نابود می‌شوند.

در این میان پرورش بلدرچین به دلیل خاصیت‌هایی بالایی که گوشت و تخم آن دارد، طرفداران زیادی پیدا کرده و حتی در کاشانه‌ها نیز شاهد پرورش این پرنده هستیم. اگر شما هم یکی از فعالیت این عرصه هستید و یا تمایل به شروع این کسب‌وکار دارید، بهتر است با استفاده از مقاله‌های آموزشی این‌چنینی اطلاعات کافی در این زمینه پیدا نموده و سپس اقدام نمایید. برای آشنایی بیشتر در این مطلب با ما همراه باشید. مطالعه این مطلب به 5 دقیقه زمان نیاز دارد.

آموزش جوجه کشی بلدرچین
آموزش جوجه کشی بلدرچین

حتما بخوانید: آموزش ساخت قفس بلدرچین

تهیه تخم‌های بلدرچین مناسب برای جوجه کشی

یکی از مراحل مهم و نکات اصلی در آموزش جوجه کشی بلدرچین که لازم است در همین ابتدای کلام به آن بپردازیم، تهیه تخم‌های مناسب برای جوجه کشی است. انتخاب تخم‌های اشتباه می‌تواند به منزله نابودی کل کسب‌وکار شما بوده و سرمایه‌های شما را به هدر دهد. برای اینکه بلدرچین‌های سالمی داشته باشید ابتدا باید تخم‌های مناسب تهیه کنید. برای تهیه تخم بلدرچین برای جوجه کشی به یاد داشته باشید که:

  1. حتماً از منابع معتبر نسبت به تهیه این تخم‌ها اقدام نمایید.
  2. مراقب باشید تخم‌ها شکستگی نداشته باشند و از نظر فیزیکی سالم باشند.
  3. بهتر است تخم‌ها از مادرهایی سالم تهیه شده باشند.
  4. همچنین بهتر است تخم‌های مورد نظر خود را از یک مادر تهیه کنید.
  5. تخم‌ها نباید بیشتر از 8 روز عمر داشته باشند. با گذشت زمان ممکن است کیفیت خود را از دست بدهند.
  6. به میزان مورد نیاز برای کسب‌وکار خود تخم تهیه کنید.
  7. تخم‌های تازه بلدرچین روی آب نمی‌مانند و زیر آب می‌روند. می‌توانید با این ترفند چند نمونه از تخم‌های خریداری شده را امتحان کنید.

آماده کردن دستگاه جوجه کشی

قدم دوم در مراحل آموزش جوجه کشی بلدرچین آماده نمودن دستگاه جوجه کشی و استفاده از آن است. قبل از هر چیزی داخل دستگاه را کاملاً تمیز کرده و آن را ضدعفونی نمایید. قبل از گذاشتن تخم‌ها درون دستگاه باید آنها را نیز ضدعفونی نمایید. تخم‌ها را در تعداد مناسب در داخل دستگاه قرار داده و موارد و نکات مربوط به استفاده از دستگاه جوجه کشی را نیز رعایت نمایید. دقت کنید که 24 ساعت قبل از گذاشتن تخم‌ها در دستگاه باید آنها را در دمای اتاق نگهداری کنید تا به شرایط اتاق عادت نمایند. در غیر این صورت بروز شوک‌های دمایی ممکن است باعث از بین رفتن نطفه‌ها در این تخم‌ها شود.

شرایط مناسب برای جوجه کشی بلدرچین

برای اینکه جوجه کشی موفقی برای پرورش بلدرچین داشته باشید باید شرایط دمایی و رطوبتی مناسب برای آن در نظر بگیرید. رطوبت مناسب برای جوجه کشی بلدرچین 70 تا 75 درصد است. در دستگاه‌های جوجه کشی مدرن و به‌روز امکان تنظیم رطوبت برای شما وجود دارد اما در دستگاه‌های قدیمی باید مقداری آب درون دستگاه قرار داده و میزان طربت را با دستگاه رطوبت‌سنج اندازه بگیرید. دمای مناسب برای جوجه کشی هم 37.2 درجه سانتی گراد است.

نگهداری از جوجه‌های یک‌روزه در قفس

یکی از مهم‌ترین اقدامات در آموزش جوجه کشی بلدرچین مربوط به نگهداری جوجه‌های یک‌روزه است. جوجه‌های یک‌روزه بلدرچین حساسیت زیادی دارند و حتماً باید در قفس‌های مناسب جوجه‌های یک‌روزه نگهداری شوند. در غیر این صورت ممکن است با بیماری‌های مختلفی درگیر و شده و در همین سن تلف شوند. عدم استفاده از این قفس‌ها می‌تواند منجر به داشتن جوجه‌هایی بیمار و ضعیف برای شما شود.

آموزش جوجه کشی بلدرچین
آموزش جوجه کشی بلدرچین

حتما بخوانید: انواع دستگاه جوجه‌کشی بلدرچین

جمع‌بندی آموزش جوجه کشی بلدرچین

استفاده از ابزارهایی مدرنی مانند دستگاه جوجه کشی و قفس‌های نگهداری جوجه‌های یک‌روزه می‌تواند هم کار شما را راحت‌تر نماید و هم کیفیت بهتری در کسب‌وکار شما ایجاد کند. همچنین با کاهش تلفات هزینه‌های شما نیز کمتر شده و می‌توانید کسب‌وکار موفق‌تری داشته باشید. قفس بلدرچین خود را از سایت ما بخواهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *